Caravana Dia 1

DÍA 1. Traspassem fronteres perquè les fronteres han travessat els Drets Humans

Cap ésser humà és il.legal
Cap ésser humà és il.legal

 

Ja està ací … després de totes i cadascuna de les assemblees organitzatives, diverses accions portades a terme i l’esforç de les comissions de treball – amb algú que altre maldecap –  finalment ha arribat el 15 de Juliol de 2016, la data que teníem anotada a les nostres agendes i que amb tanta dedicació e il.lusió hem coordinat des de la ciutat de les flors del taronger, bressol de cultures, junt amb la resta de les 18 ciutats que composen l’acomiadament de la Caravana.

 

 

#ofrimfronteres
#ofrimfronteres

 

 

 

Aquest matí hem unit les nostres forçes i sensibilitats una vegada més, per a concentrar-nos a la Plaça 15M enfront de l’Ajuntament de València mentre les nostres veus cridaven: “cap refugiada és il.legal, sobreviure no és delicte”.

 

 

 

 

 

 

Punt d'inflexió del viatge
Punt d’inflexió del viatge
Lletres i acords que ens han fet somiar i oblidar-nos de les dificultats deixades enrere, perquè tot canvia quan tenim el cor al vent i estem disposades a tirar de l’estaca per poder-nos alliberar.
Arribada a Poble Nou

Amb el ocàs vam arribar a Poble Nou, a la vora de la nostra llar, la mar Mediterrània que tants somnis ha ofegat i vides s’ha engolit en les seues gargamelles, i allà, amb les nostres veïnes activistes hem rebut un acolliment càlid i fratern, inoblidable.

 

 

 

 

 

Acords de guitarra feminista, poesia refugiada en silencis, paraules combatives i … a la fi la tornada cap als llocs d’origen sense però abans dessitjar a les companyes que emprenen el viatge cap a Grècia molt de coratge i força encara que no els va a caldre de debò.
La lluita continua.

 

 

 

 

 

Arribada a Poble Nou
Arribada a Poble Nou

 

Gràcies família valenciana, fins prompte, us trobarem a faltar!!!

despedida_barna

AUTORA    

 

  Share:

Deja un comentario