tertulia de clausura Obrim Fronteres

Tertúlia Clausura Expo "Obrim Fronteres"

La primera accepció de Tertúlia és: Reunió de persones que es junten habitualment per a conversar o discutir sobre una determinada matèria o sobre temes d’actualitat, normalment en un café o, públicament, en un programa de televisió o de ràdio.

I en això volem convertir el Mesón en el nostre últim dia de l’exposició “Obrim Fronteres”. En un lloc d’intercanvi d’idees i d’experiències completament obert a totes i tots.

tertulia de clausura Obrim Fronteres
tertulia de clausura Obrim Fronte

El fil conductor serà l’exposició i, arran d’ella, parlarem de tot allò que l’envolta. De les concertines, de sabates, de la partida i els seus per què, de per què elles i no nosaltres, de com canviar la nostra mirada per a ser més “l’altre/l’altra”, de poemes sobre absències, de maletes (què posaries tu en aquella maleta?), de les cançons que es canten a l’altra banda dels murs, de COM HEM APLEGAT FINS A ACÍ? i un etc. de coses.

La tertúlia és oberta i serà genial veure’t allà. No mancarà el café/te/infusions i alguna cosa per a picar (perquè totes estiguem còmodes).

……………………………………………………………………

La primera acepción de Tertulia (nombre femenino) es: Reunión de personas que se juntan habitualmente para conversar o discutir sobre una determinada materia o sobre temas de actualidad, normalmente en un café o, públicamente, en un programa de televisión o de radio.

Y en eso queremos convertir el Mesón de Morella (Calle de Morella 2, Valencia) en nuestro último día de la exposición “Obrim Fronteres”.

tertulia de clausura Obrim Fronteres
tertulia de clausura Obrim Fronteres

En un lugar de intercambio de ideas y de experiencias completamente abierto a todas y todos. El hilo conductor será la exposición y, a raíz de ella, hablaremos de todo lo que la rodea. De las concertinas, de zapatos, de la partida y sus por qué, de por qué ellas y no nosotras, de cómo cambiar nuestra mirada para ser más “el otro/la otra”, de poemas sobre ausencias, de maletas (¿qué meterías tú en esa maleta?), de las canciones que se cantan al otro lado de los muros, de ¿CÓMO HEMOS LLEGADO HASTA AQUÍ? y un largo etc de cosas.

La Tertulia es abierta y será genial verte allí. No faltará el café/té/infusiones y algo para picar (para que todas estemos cómodas).

  Share:

Deja un comentario